Kotien ja julkitilojen

sisustus ja remontointi

Täydelliseen sisustukseen kuuluu useita valintoja verhoista oikean maalisävyn etsintään. Moneen niistä löydät ratkaisut meiltä. Tarvitset apua sitten tapetointiin tai väliseinän rakentamiseen, Pii-Kettilän tiimi hoitaa.

Sisustus

Täydelliseen sisustukseen kuuluu useita yksityiskohtia verhoista oikeaan maalisävyyn. Kun etsit apua sisustuksen suunnitteluun, sisustustekstiilituotteita, mattoja tai tapettia olet oikeassa paikassa!

Pii-Kettilän tiimiltä onnistuu verhojen, tyynyjen, pöytäliinojen ja muiden sisustustekstiilien valmistus suunnittelusta lähtien. Verhoilukankaiden lisäksi löydät myymälästämme pienen, mutta laadukkaan verhokangasmalliston, jota laajennamme aina tarpeen mukaan.

Uniikin sisustuksen luo uuden ja vanhan yhdistelmä sekä ripaus rohkeutta, jonka usein kruunaa pieni “virhe” täydellisyydessä.

Vuodenajanvaihtelut tuovat erilaisia vaatimuksia sisustamiseen. Talviset vaatimukset täyttyvät täydellisesti Tisca Teppichen ihanilla villamatoilla, jotka kudotaan aina asiakkaan mittojen mukaan tilaan sopivaksi. Helppohoitoinen villamatto tuo tilaan tyyliä ja lämpöä, jonka voit aistia myymälässämme esillä olevien mallien avulla.

Sisustaminen ei koskaan saa olla tylsää. Uusia ideoita tarjoaa muun muassa Osborne & Little, jonka upeat tapetit ja kankaat ovat tilattavissa kauttamme. Useat mallit nähtävillä myymälässämme. Voit myös tilata tapetit suoraan kotiovellesi toimitettuna verkkokaupastamme. Jos mallia ei löydy verkkokaupasta, kysele sähköpostitse tuotteen mahdollista saatavuutta.

Remontointi

Pii-Kettilän kautta saat kattavan avun erilaisiin remppakohteisiin. Meiltä luonnistuu seinien maalauksen ja tapetoinnin ohella myös väliseinien teko, sekä puutalon ulkovuorauksen vaihto. Kokemusta löytyy myös erilaisten kaapistojen, ovien ja ikkunoiden asennuksesta.

Tarvitset apua sitten yhden seinän muodonmuutokselle tai koko asunnon ilmeen kohennukseen, olet oikeassa paikassa. Tarvittaessa autamme myös materiaalivalinnoissa. Laajan yhteistyöverkoston ansiosta meiltä onnistuvat myös sähkö- ja putkityöt sekä isommat remontit tai liiketilan ilmeen uudistukset.

Jätä viesti

Jos kysyt tarjousta palveluistamme, lataathan aina kuvan verhoiltavasta kalusteesta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, png, Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 3.
    Hyväksytyt tiedostomuodot: jpg, png, pdf. Voit ladata enintään 3 tiedostoa. Yhden tiedoston maksimikoko voi olla 4Mb.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.