Tilojen kaunistamiseen erikoistunut

Pii-Kettilä Oy

Kolottaako sisustushammasta, tympiikö vanhat kalusteet? Verhoiluta itsellesi ilopilleri tai katseenvangitsija! Kaipaako sohvasi uutta ilmettä? Onko perintötuolistasi katkenneet jouset? Ei hätää – Pii-Kettilä auttaa! Tule käymään pajalla, soita tai laita viestiä ja katsotaan mitä voidaan tehdä asialle.

Yhteys- ja yritystiedot

Avoinna

 • Maanantai 12-17

 • Tiistai 10-18

 • ​Keskiviikko 10-16

  ​Muina aikoina sopimuksen mukaan.
  Kurkkaa mahdolliset poikkeukset aukioloissa Facebook-sivuiltamme.

In English

We also serve in English if necessary. For price estimate e-mail a picture of your furniture: verhoomo@pii-kettila.fi

You can follow us in Facebook and Instagram @piikettila

Pii-Kettilä Oy

Vuodesta 2013 asti toiminnassa ollut Verhoomo Pii-Kettilä vaihtoi alkuvuodesta 2021 tapahtuneen yritysmuodon muutoksen myötä nimensä muotoon Pii-Kettilä Oy. Vaikka pääasiallinen toiminta pysyy jatkossakin verhoilun ympärillä, tuodaan mukaan hieman aiempaa enemmän sisustusta sekä päälle ripaus remonttia.
Pii-Kettilässä verhoilut, suunnittelut ja asiakaspalvelun hoitaa pääasiassa yrittäjä Sari. Jukka hoitaa remonttipuolen toiminnan ja Kaisu avustaa verhoilutöissä. Lisäksi vahvuudeksemme voidaan luetella meidän vahvat verkostot – näin voimme vastata suuremmistakin projekteista laadusta ja toimitusajoista tinkimättä.

Ps. Moni miettii, mistä nimemme muodostuu, se kun kuulostaa lähes heprealta. Ja sitähän se lähes onkin – tästä nimestä voidaan nimittäin kiittää pieniä lapsia, jotka ennen kielen täydellistä oppimista keksivät omia sanoja. Pii tarkoittaa tietysti piirtämistä, ainakin kaksivuotiaan E:n mielestä. Jos yksivuotiaalle T:lle sen sijaan osoitti punaista, lentävää leppäkerttua, totesi T tomerana ”Kettilä!” Niistä muodostui yhdessä piirretty leppäkerttu, eli tuttavallisemmin Pii-Kettilä. Pii-Kettilän voit tavata myös logossamme sekä takuulla päät kääntävässä Pii-Kettilän pakettiautossa.

Sari

Verhoilija, sisustaja ja yrittäjä itse

Puoli elämää sitten täysi-ikäistynyt, pinkkitukkainen, kissoja rakastava hippiäisnainen. Saan voimaa puutarhan hoidosta, metsäretkistä ja ystävistä. Tykkään väreistä ja rohkeasta, oivaltavasta sisustamisesta. Vapaa-ajalla remontoin 50-luvun rintamamiestaloa, vietän aikaa lasten kanssa, käyn lenkillä, salilla, joogassa tai milloin minkäkin liikuntamuodon innoittamana.

Minulta hoituvat niin vaativat julkitilojen verhoilut, kuin pienen pienet verhoilutyötkin. Suhtaudun kaikkiin projekteihin samanlaisella intohimolla. Kaikkein eniten minut saavat innostumaan uudet ja haasteelliset projektit, joissa saa suunnitella kokonaisuuksia alusta lähtien.⠀
Uskon, että ihminen ei ole koskaan kokonaan valmis ja aina voi opiskella lisää. Suoritettujen tutkintojen listaani onkin kertynyt jo ylioppilas-pukuompelija, verhoilija ja sisustaja. Ja opiskelenpa minä tälläkin hetkellä – verhoilualan kisällitutkintoa. Yrittämisen ohessa olen päivittänyt osaamistani myös muutamilla lyhyemmillä kursseilla. Pitkän tähtäimen suunnitelmissani on tietysti myös verhoilualan mestarintutkinto. Ja saapa nähdä minne se elämä vielä minut lennättää.

Olen toiminut yrittäjänä (Verhoomo) Pii-Kettilässä jo kahdeksan vuotta. Vaikka olenkin niin sanottu yksinyrittäjä ja nautin useimmiten tästä “yksinäisyydestä”, ei tätä toimintaa voisi täysin yksin pyörittää. Siksi joukkoon kuuluu liuta tukkureita ja kangastoimittajia, ompelijoita, entisöijiä, apukäsiä ja pahan päivän pelastajia.

Jukka

Remontit, rakennus- ja puutyöt

Jukka on lupsakka remppamies, jolta ei jutut ja vitsit lopu koskaan. Vapaa-ajalla Jukka käy lenkillä, makoilee paljussa sekä remontoi 50-luvun rintamamiestaloa.

Jukalle on kertynyt kahdentoista vuoden ajalta kokemusta erilaisista rakennus- ja remontointikohteista. Ennen raksalle siirtymistä Jukka vietti kahdeksan vuotta rautakaupan tiskin takana, joten tietotaitoa löytyy jo huiman 20 vuoden ajalta.
Jukalta löytyy apu, kun verhoilijan voimat, ideat tai hermot loppuvat. Hän purkaa ja kasaa ravintolakalusteet, kun verhoilija vielä ihmettelee akkukone kädessä minkä ruuvin irrottaisi ensimmäiseksi. Jukka hoitaa hetkessä verhokiskon asennuksen ja hänen käsissä talon seinääkin syntyy kuin legopalikoita päällekkäin. Myös tapetoinnit, väliseinän rakennukset, ikkunan- ja oven asennukset plus tuhat muuta remontointiin liittyvää tehtävää hoituu varmasti. Todellinen monitaituri siis.

Ilman Jukkaa olisi moni projekti jäänyt puolitiehen. Joten onneksi on Jukka ?

Jätä viesti

Jos kysyt tarjousta palveluistamme, lataathan aina kuvan verhoiltavasta kalusteesta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, png, Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 3.
  Hyväksytyt tiedostomuodot: jpg, png, pdf. Voit ladata enintään 3 tiedostoa. Yhden tiedoston maksimikoko voi olla 4Mb.
  Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.