Voimassa 1.1.2021 alkaen.

Verkkokaupan tuotteet myy Pii-Kettilä Oy, Saarenvainionkatu 3, 33710 Tampere, Y-tunnus 3174427-2. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja yhteisöille. Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomeen.

Myymälä

Tuotteita voi ostaa myös suoraan myymälästä. Osoite on Saarenvainionkatu 3, 33710 Tampere.

Tilaustapa

Tilaukset tehdään pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta, mutta otamme myös vastaan sähköpostilla tehdyt tilaukset.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Toimituskulut ja -tavat

Nouto Pii-Kettilän myymälästä voimassaolevien aukioloaikojen puitteissa. Ilmoitamme asiakkaalle tekstiviestillä, kun tuotteet ovat noudettavissa.

Toimitamme tuotteita myös kaikkialle Suomeen. Toimitustapa vaihtelee tilauksen sisällön mukaan. Tapetit toimitetaan asiakkaan kotiovelle suoraan toimittajan tehtaalta. Toimituskulut ovat aina kiinteästi hinnoiteltu, 20€ / tapettitilaus. Jos haluat kuljetuksen huonekalulle, olethan yhteydessä p.044-7445895 tai verhoomo@pii-kettila.fi.

Toimitusaika on noin 7 arkipäivää. Juhlapyhät, lomakaudet ja poikkeusolot saattavat aiheuttaa muutoksia toimitusaikoihin. Pii-Kettilä ei ole vastuussa kolmansien osapuolien toimitusaikojen muutoksista eikä myöhästymisen johdosta asiakkaalle mahdollisesti koituvista remonttiaikataulujen muutoksista tai kuluista.

Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme asiakkaille sähköpostitse tai puhelimitse. Jos tuote on loppunut tehtaan varastosta, otamme asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteyttä sopiaksemme tilauksen jatkosta.

Palautusehdot

Meille on tärkeää, että olet tyytyväinen ostoksiisi! Pii-Kettilä Oy:n verkkokaupasta ostaminen on turvallista, ja asiakkaillamme on aina Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus.

Ennen palautusta huomioithan Pii-Kettilän palautuskäytännöt:

Tuote on tarkistettava heti päällisin puolin ja varmistettava värisävyt.

Emme hyväksy takaisin ylimääräiseksi jääneitä rullia. Jos olet epävarma menekistä, ota yhteyttä myymälään, niin autamme menekin laskemisessa.
Vialliset tuotteet korvaamme ensisijaisesti uusilla vastaavilla tuotteilla.

Tapetin mukana tulee aina englanninkieliset asennusohjeet. Noudata ohjeita täsmällisesti. Virheellisesti asennetulla tapetilla ei ole reklamaatio-oikeutta. Jos tarvitset apua ohjeiden ymmärtämisessä, ota yhteyttä puhelimitse p. 044 744 5895.

Jos tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen, mikäli tuote on käyttämätön, siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit. Voit reklamoida tuotteesta myös avaamisen jälkeen, jos se todetaan virheelliseksi. Reklamointioikeus ei koske seinälle asetettua tapettia.

Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua palauttamisilmoituksen tekemisestä. Ilmoita palautuksesta aina etukäteen joko sähköpostitse osoitteeseen verhoomo@pii-kettila.fi tai puhelimitse numeroon 044 744 5895. Liitä palautuksesi mukaan vapaamuotoisen viesti, josta ilmenee alla olevat tiedot.

Viestissä on oltava seuraavat tiedot:

– tilaajan nimi ja osoite
– tieto palautettavasta tuotteesta / palautettavista tuotteista
– tilaajan tilinumero IBAN-muodossa.

Asiakas vastaa palautuskuluista itse.
Palautusosoite: Saarenvainionkatu 3, 33710 Tampere.

Pakkaa tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana. Jos tuote vahingoittuu palautuksen aikana virheellisestä pakkauksesta johtuen, menettää asiakas oikeuden hyvitykseen. Säilytä Postista saamasi kuitti tositteena palautuksestasi. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuksesi, hyvitämme palautuksesi arvon Visma Pay -maksupalvelun kautta 14 vuorokauden sisällä sille maksutavalle, jota käytit tilatessasi.

Huomaathan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetystä lähetyksestä perimme palautuskulut.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksen tehdessään asiakas hyväksyy toimitusehdot. Pyrimme pitämään verkkokauppamme aina hyvin ajan tasalla.

Tuotteitamme ei myydä jälleenmyyntiin.

Tilaukset tehdään pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta, mutta otamme myös vastaan sähköpostilla tehdyt tilaukset.

Pii-Kettilä Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilaus tai toimittaa sen vajaana, mikäli saldo- tai teknisiä virheitä ilmenee.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).