Kotien ja julkitilojen

verhoomo

Ensiluokkaisen verhoilun taustalla ovat laadukkaat materiaalit sekä vuosien tuoma ammattitaito. Työn laatu on meille kunnia-asia!

Kurkkaa hinnasto

Pii-Kettilä verhoilee ammattitaidolla kaikki kotien ja julkitilojen huonekalut.

Verstaallamme saavat perinteiset pystyjousin ja heinäperustuksin verhoillut sohvat, sekä modernit vaahtomuovihuonekalut aina päälleen uuden ja laadukkaan kankaan.

Taidamme, sekä perinteisen joustinsidonnan, että uudempien pehmustusten teon. Pii-Kettilän verhoomo toteuttaa myös kaikki villeimmät ja hippusen erilaisemmatkin verhoilutyöt.

Verhoilemme kodin nojatuolien ja sohvien lisäksi myös muun muassa ravintola- ja kampaamokalusteet, toimistotuolit sekä hierontapöydät. Tyylihuonekalut, K-tuolit, Emmat, Artekin satulavyötuolit ja nahkatuolit onnistuvat myös. Veneen tai asuntovaunun patjojen verhoilukaan ei ole meille vierasta. Tarvittaessa leikkaamme niihin myös uudet vaahtomuovipatjat.

Arvioimme aina tapauskohtaisesti, mitä huonekalulle on tehtävä. Turhaan ei pehmusteita kaatopaikalle kuskata – jos niillä on selkeästi elinvuosia jäljellä, saavat ne jäädä paikoilleen ja vaihtoon menee pelkkä kangas. Tämän lisäksi Pii-Kettilä edesauttaa ekologista kestävyyttä kierrättämällä ylijäämämateriaalin, lajittelemalla jätteet sekä purkutarvikkeet.

Laajan yhteistyöverkoston kautta myös huonekalujen pintakäsittelyt tai jopa sohvan rakennus kuvan perusteella onnistuvat.

Tarvittaessa Pii-Kettilän Hissu-pakettiauto kyyditsee huonekalut verhoomolle ilmeen muutokseen.

“Kiitos paljon hienosta sohvasta! Se on magee. Kangas on ihanan tuntuinen ja työn jälki ihan mahtavan siistiä. Olet todella taitava.”

Kaunis kiitos uusista tunnelman luojista kotiini. Päivä päivältä rakastun lisää näihin degoreerattuihin laiskanlinnoihin. Kotini olohuone sai täysin uuden harmonian ilosointuineen. Olen pahkatumaisillani. Tyygi on silkinpehmeä, lämmin ja sen laatu täydellinen. Niin, ja unohtamattakaan sen tekijää. Kiitollisena kiikutan sohvani hellään ja fantastisen laadukkaaseen käsittelyysi jahka aika ja pörssi antaa myöten.

“Sohva ja nojatuoli ovat TODELLA upeat ja meidän väreihin sopivat. Iso kiitos!”

“Vau! Siitä tuli niin upea!!! Olet sä taitava, en voi muuta sanoa. Kiitos vielä tuhannesti!!!!”

“Kiitos Sari vielä tuolien uudistamisesta, kangas ja väri ovat ihan napakymppi 🙂 Sopiva liina löytyi, nyt vaihdetaan mattoja…”

“Kiitokset, tuoleista tuli oikein mainiot. Ja tyyny on ihan piste iin päälle.”

Myymälä

Verhoomo Pii-Kettilän myymälässä esillä olevat kangasnäytteet roikkuvat seinällä

Pii-Kettilän myymälästä löydät suuren ja aina ajantasaisen tilauskangasvalikoiman. Varastokankaina pieni vaihteleva valikoima. Kaikki julkitiloihin käyttämämme kankaat ja keinonahat täyttävät vaadittavat paloturvallisuusluokitukset. Saatavilla on myös kankaita, joihin on tehty erilaisia käsittelyjä: mm. antibakteerisuus, kosteussuoja tai tekstiilisuojaus, jonka ansiosta kangas on helppo puhdistaa. Verhoilemme myös aidolla nahalla.

Jätä viesti

Jos kysyt tarjousta palveluistamme, lataathan aina kuvan verhoiltavasta kalusteesta.

"*" näyttää pakolliset kentät

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: jpg, pdf, png, Max. tiedoston koko: 4 MB, Max. tiedostot: 3.
    Hyväksytyt tiedostomuodot: jpg, png, pdf. Voit ladata enintään 3 tiedostoa. Yhden tiedoston maksimikoko voi olla 4Mb.
    Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.