Kuvaus

Koulun kirjaston lukuhuoneen seinälle oli remontin jälkeen jäänyt käytöstä poistettu suuri liitutaulu. Koska liitutaulua ei saanut peittää ideoitiin sen päälle suuri akustiikkapaneeliryhmä.

Asiakas oli itse hankkinut Vallilan Tammerkoski-verhokangasta, jolla verhoiltiin leveämmät paneelit. Pari kapeampaa paneelia verhoiltiin Orient Occidentin Valore-villakankaalla.

Huoneen toiselle seinustalle tehtiin muutama taulukehys samasta akustoivasta levystä. Kehyksiin voidaan ripustaa vaihtuvia näyttelyitä esimerkiksi vanhoista poliisielokuvista.

Kapeat pitkulaiset luokka- ja kokoustilat vaativat parempaa akustointia ja enemmän värejä. Kokonaisuuden haluttiin luovan illuusio leveämmästä ja lyhyemmästä tilasta. ​Kankaana paneeleissa käytettiin jälleen Vallilan ja Orient Occidentin ​kankaita.